image/svg+xml

Arbeidsbureau

+32 475 347 923

Wij zijn een internationaal uitzendbureau, dat zijn oorsprong vindt in de bouwsector. Wij houden ons bezig met het werven van gekwalificeerde medewerkers en het starten van hun professionele carrière. Door toenemende personeelsproblemen en een gebrek aan competentie van externe HR-bedrijven hebben we binnen onze structuren een passende afdeling opgericht. Naarmate de tijd verstreek en de competenties van de HR-specialisten groeiden, besloten we om met ons aanbod naar buiten te gaan. Eerst opereerden we binnen de bouwmarkt om uiteindelijk een aparte entiteit te creëren. Euworkpower is al meerdere jaren een merknaam in de markt als uitzendbureau nummer 21957.

Wij bedienen bedrijven uit diverse branches:

  • constructie,
  • van de productie,
  • logistiek,
  • van voedsel,
  • metaal,
  • klantenservice.

Ons doel is het opbouwen van een basis van specialisten op vele gebieden en het invoeren van efficiënt human capital management in de context van de vraag op de arbeidsmarkt. We staan voortdurend in contact met meer dan 400 specialisten in de bouw- en ingenieurswereld. Wij bieden zowel in het buitenland als in ons land werk aan.

Met het oog op de professionele ontwikkeling van onze kandidaten bieden wij hen niet alleen toegang tot diverse vacatures, maar ook de ondersteuning van gekwalificeerde specialisten bij aankomst op de werkplek. Er is ook een persoonlijke telefoonadviseur aangesteld om onze klanten te helpen.

Contactinformatie

Vrijblijvend vragen naar een offerte?
Telefoontje +32475347923
Wij staan voor u klaar!

Neem vrijblijvend contact: info@euworkpower.eu
Wij contacteren u binnen 24uur!

Openingstijden op het kantoor:
Maandag t/m Vrijdag 8:00 - 16:30

Euworkpower Sp. z o.o.
ul. Rymarska 2A
53-206 Wrocław
NIP: 894 313 89 63

Kamer van Koophandel
RSIN 864034842
SBI-CODE Uitzendbureau: 78202

Vanaf nu zult u nooit anders willen werken!

Onderaannemer bouw tags