image/svg+xml

Onderaannemer bekister

+32 475 347 923

In de meeste gevallen monteert een onderaannemer die bekistingswerker is, afgewerkte mallen van staal of hout. De meest voorkomende kant-en-klare bekistingssystemen zijn Peri en Doka. Soms moet hij zelf de bekisting maken, in dat geval is zijn hoofdmateriaal de planken. Dit is handwerk, en wordt bijna altijd buiten gedaan. Als de bekisting eenmaal is gemaakt, moet de bekistingsmonteur deze goed voorbereiden en de bekisting smeren met stoffen op basis van olie, of vaak gewone olie. Hierdoor plakt het beton niet aan de bekisting, die dan gemakkelijk te verwijderen is. Soms, in het geval van kleinere investeringen, voert de bekistingsdunner ook het werk uit van een wapeningswerker, d.w.z. een persoon die de bekistingsconstructie met metalen elementen bewapent en de betonwerkers helpt om de constructie met beton te vullen.

De bedrijven waar de bekistingstimmerlieden werken behoren in principe tot de meest gespecialiseerde op de markt.

Kenmerken van een bekistingstimmerman

Een bekisting moet in goede gezondheid en in goede fysieke conditie zijn. Hij moet de technische tekeningen, inclusief bouwtekeningen, feilloos kunnen lezen. In dit werk is ook de kennis van de chemie en de fysica belangrijk. Natuurlijk moet de bekistingswerker het timmerwerk kennen, want vaak is het onmogelijk om het beoogde ontwerp uit de klassieke vormen te maken. Iemand in deze functie moet niet bang zijn voor hoogtes, want het gebeurt heel vaak dat hij zijn werk op hoogte uitvoert, vooral in het geval van commerciële investeringen. Het is ook belangrijk dat de bekistingstimmerman een verantwoordelijk persoon is, omdat de hele constructie vaak afhankelijk is van zijn constructie.

Wij stellen alles in het werk om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Onze contractors zijn mensen met veel ervaring en kennen meestal een van de drie vreemde talen: Nederlands, Engels of Duits.

Euworkpower is een internationaal bedrijf dat projecten uitvoert in de hele Europese Unie, voornamelijk in België, Duitsland en Polen.

Bent u geïnteresseerd in samenwerking? Bent u op zoek naar ervaren onderaannemer bekister? Bel ons?

Contactinformatie

Vrijblijvend vragen naar een offerte?
Telefoontje +32475347923
Wij staan voor u klaar!

Neem vrijblijvend contact: info@euworkpower.eu
Wij contacteren u binnen 24uur!

Openingstijden op het kantoor:
Maandag t/m Vrijdag 8:00 - 16:30

Euworkpower Sp. z o.o.
ul. Rymarska 2A
53-206 Wrocław
NIP: 894 313 89 63

Kamer van Koophandel
RSIN 864034842
SBI-CODE Uitzendbureau: 78202

Vanaf nu zult u nooit anders willen werken!

Onderaannemer bouw tags