image/svg+xml

Onderaannemer fixer

+32 475 347 923

De activiteit van de bouwsector is sterk afhankelijk van de seizoenen. In de winter stopt de bouwsector over het algemeen met zijn activiteiten - het heeft geen zin om bij lage temperaturen beton te storten. Dit dreigt te leiden tot een verkeerde binding, wat in extreme gevallen kan leiden tot bouwrampen. In het voorjaar hervat de markt zijn activiteit, beginnen bouwbedrijven te zoeken naar werknemers en kunnen professionals niet klagen over een gebrek aan orders. Een van de vele beroepen zonder welke de bouw niet kan beginnen is bepantsering.

Wat doet een onderaannemer fixer?

De betonmolenaar houdt zich bezig met het maken en monteren van betonstaal. Dit zijn speciale skeletten van gewapend betonconstructies. De betonmixer maakt ook onderdelen waarvan de wapening wordt gemaakt. Hij recreëert de uitgevoerde versterkingen aan de hand van technische tekeningen. Vaak moet hij ook verschillende metingen verrichten op de bouwplaats en betonmixen leggen. Zo'n persoon moet bedreven zijn in het omgaan met beton en staal, want de wapeningsspecialist selecteert de juiste soort metaal voor de constructie, snijdt het en buigt het in de juiste vorm. Hij coördineert ook het storten van de wapening met beton en het droogproces ervan

Wij stellen alles in het werk om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Onze contractors zijn mensen met veel ervaring en kennen meestal een van de drie vreemde talen: Nederlands, Engels of Duits.

Euworkpower is een internationaal bedrijf dat projecten uitvoert in de hele Europese Unie, voornamelijk in België, Duitsland en Polen.

Bent u geïnteresseerd in samenwerking? Bent u op zoek naar ervaren onderaannemer fixer? Bel ons!

Contactinformatie

Vrijblijvend vragen naar een offerte?
Telefoontje +32475347923
Wij staan voor u klaar!

Neem vrijblijvend contact: info@euworkpower.eu
Wij contacteren u binnen 24uur!

Openingstijden op het kantoor:
Maandag t/m Vrijdag 8:00 - 16:30

Euworkpower Sp. z o.o.
ul. Rymarska 2A
53-206 Wrocław
NIP: 894 313 89 63

Kamer van Koophandel
RSIN 864034842
SBI-CODE Uitzendbureau: 78202

Vanaf nu zult u nooit anders willen werken!

Onderaannemer bouw tags