image/svg+xml

Onderaannemer lasser

+32 475 347 923

Wie is deze lasser en wat is er zo belangrijk in zijn werk?

Dus wie is de lasser en hoe kun je hem definiëren? Nou, de lasser voert het lassen of snijden van metalen bouwmaterialen, waaronder ijzer, staal of onafhankelijke metalen en hun legeringen.

Zijn werk is zeer belangrijk en van grote waarde omdat het van zijn geweten afhangt of een bepaald bouwwerk bestand is tegen de druk van alle externe krachten waaraan het wordt blootgesteld, het houdt verband met het feit dat zijn schouders niet alleen verantwoordelijk zijn voor machines of het bouwen van versterkingen, maar ook voor het leven en de gezondheid van mensen die van deze voordelen profiteren.

Lassers gereedschap dat nodig is voor zijn werk

Een belangrijk onderdeel van dit werk is ook de apparatuur die de lasser tijdens zijn beroep gebruikt. Het is veel gespecialiseerd gereedschap en een mengsel van geschikte bereide technische gassen. Deze gassen zijn een combinatie van zuurstof en acetyleen in gecomprimeerde vorm, dat wil zeggen vloeibaar of gasvormig. Technische gassen zitten in een stalen cilinder die goed gesloten is omdat ze licht ontvlambaar en explosief zijn en meestal voorzien zijn van een acetyleen generator. De gereedschappen die de lasser gebruikt zijn elektroden, vloeimiddelen, lasdraad en lasmachines, die nodig zijn bij het maken van sneden en lassen. De lasser maakt ook gebruik van draden en slangen die de cilinder verbinden met de toorts en de gasbranders, en van lashamers. Een belangrijk assortiment van lasgereedschappen kan ook een lassersmeter, kaliber en thermometer zijn, die onvervangbaar zijn voor het grootste deel van zijn werk. Natuurlijk kan het hebben van deze hulpmiddelen niet genoeg zijn voor een goede lasser om de mogelijkheid te hebben om elk van deze apparaten te gebruiken.

Wij stellen alles in het werk om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Onze contractors zijn mensen met veel ervaring en kennen meestal een van de drie vreemde talen: Nederlands, Engels of Duits.

Euworkpower is een internationaal bedrijf dat projecten uitvoert in de hele Europese Unie, voornamelijk in België, Duitsland en Polen.

Bent u geïnteresseerd in samenwerking? Bent u op zoek naar ervaren onderaannemer lassers? Bel ons!

Contactinformatie

Vrijblijvend vragen naar een offerte?
Telefoontje +32475347923
Wij staan voor u klaar!

Neem vrijblijvend contact: info@euworkpower.eu
Wij contacteren u binnen 24uur!

Openingstijden op het kantoor:
Maandag t/m Vrijdag 8:00 - 16:30

Euworkpower Sp. z o.o.
ul. Rymarska 2A
53-206 Wrocław
NIP: 894 313 89 63

Kamer van Koophandel
RSIN 864034842
SBI-CODE Uitzendbureau: 78202

Vanaf nu zult u nooit anders willen werken!

Onderaannemer bouw tags