image/svg+xml

Onderaannemers

+32 475 347 923

Door het specifieke karakter van een bouwproject, dat vaak bestaat uit werken op meerdere gebieden, is niet alleen de betrouwbare aannemer zelf, maar ook de onderaannemer vaak betrokken bij de uitvoering ervan. Net als in andere bedrijfstakken vereiste de ontwikkeling van technologie een specialisatie van ondernemers die deelnamen aan bouwprocessen. Bij een grotere investering is het niets bijzonders om de uitvoering ervan toe te vertrouwen aan een onderaannemer of zelfs aan enkele onderaannemers bouw.

Waarom Onderaannemer van de bouw

Onderaanneming in de bouw is een van de basisvormen van samenwerking. Door de groeiende achterstand in dit segment hebben we een database opgebouwd van experts die al vele jaren met ons samenwerken. Ons doel is het implementeren van de hoogste efficiëntie met betrekking tot het beheer van menselijk kapitaal in tijden van groeiende schaarste op de internationale markt.

De Poolse onderaannemers in de bouwsector behoren tot de beste in termen van kwaliteit en prijs van de diensten. Een flexibel systeem stelt ons in staat om te leiden tot continuïteit van de orders, waarmee zowel de investeerder als de aannemer tevreden zijn.

Beperking van de aansprakelijkheid van onderaannemers

De investeerder is verantwoordelijk voor de betaling van de vergoeding van de onderaannemer voor het bedrag dat in het contract tussen de onderaannemer en de aannemer is overeengekomen. De uitzondering is wanneer dit bedrag hoger is dan het bedrag van de aan de aannemer verschuldigde vergoeding voor bouwwerkzaamheden, waarvan het gedetailleerde onderwerp respectievelijk voortvloeit uit de indiening van het gedetailleerde onderwerp van de uitbestede werkzaamheden of uit de overeenkomst voor bouwwerkzaamheden die de toestemming van de investeerder voor een dergelijke uitbesteding bevat.

In een dergelijk geval is de aansprakelijkheid van de investeerder voor de betaling van de vergoeding van de onderaannemer beperkt tot het bedrag van de aan de aannemer verschuldigde vergoeding voor de bouwwerkzaamheden, waarvan het gedetailleerde onderwerp respectievelijk voortvloeit uit.

Contactinformatie

Vrijblijvend vragen naar een offerte?
Telefoontje +32475347923
Wij staan voor u klaar!

Neem vrijblijvend contact: info@euworkpower.eu
Wij contacteren u binnen 24uur!

Openingstijden op het kantoor:
Maandag t/m Vrijdag 8:00 - 16:30

Euworkpower Sp. z o.o.
ul. Rymarska 2A
53-206 Wrocław
NIP: 894 313 89 63

Kamer van Koophandel
RSIN 864034842
SBI-CODE Uitzendbureau: 78202

Vanaf nu zult u nooit anders willen werken!

Onderaannemer bouw tags