image/svg+xml

Poolse bouwvakkers

+32 475 347 923

Wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in het leveren van Poolse bouwvakkers. Wij ondersteunen de realisatie van bouwprocessen vanaf de formaliteiten tot en met de realisatie van de investering, evenals de ontvangst van de werken. De Belgische bouwsector heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld.

Waarom Poolse bouwvakkers?

Poolse bouwvakkers behoren tot een van de meest gekwalificeerde bouwspecialisten van Europa. Kenmerkend is dat de kosten van de uitvoering van de investeringen lager zijn dan die van deskundigen uit andere landen. Dit zijn directe redenen die, in het licht van de tekorten aan arbeidskrachten op de markt, een van de antwoorden worden in het kader van de investeringen in de bouw. De Poolse vakmensen bieden een breed scala aan competenties om te voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden aan de renovatie van gebouwen of bouwprojecten.

Poolse werknemers

Naast bouwwerkzaamheden kunt u bij ons ook terecht voor andere specialismen. Door de problemen die voortvloeien uit de bouwmarkt als gevolg van het tekort aan bouwvakkers, hebben we geen probleem met het vinden van deskundigen op andere gebieden. We hebben onze ervaring gedurende vele jaren opgebouwd om het merk EuWorkPower op het juiste moment te creëren.

Spreken de werknemers vreemde talen?

De meeste Poolse werknemers spreken Engels op een communicatief niveau. Het komt steeds vaker voor dat ze Duits of Nederlands spreken. Er zijn echter veel gespecialiseerde bedrijven op dit gebied die afdelingen hebben die verantwoordelijk zijn voor het beheer van medewerkers in vreemde talen. Dergelijke eisen gelden niet alleen voor bouwvakkers, maar ook voor Poolse schilders.

Contactinformatie

Vrijblijvend vragen naar een offerte?
Telefoontje +32475347923
Wij staan voor u klaar!

Neem vrijblijvend contact: info@euworkpower.eu
Wij contacteren u binnen 24uur!

Openingstijden op het kantoor:
Maandag t/m Vrijdag 8:00 - 16:30

Euworkpower Sp. z o.o.
ul. Rymarska 2A
53-206 Wrocław
NIP: 894 313 89 63

Kamer van Koophandel
RSIN 864034842
SBI-CODE Uitzendbureau: 78202

Vanaf nu zult u nooit anders willen werken!

Onderaannemer bouw tags