image/svg+xml

Onderaannemer metselaar

+32 475 347 923

Metselaar is een gediplomeerd werker die muren van bakstenen, stenen, beton, gips, keramiek en andere bouwmaterialen optrekt. Naast muren kan hij ook trappen, pilaren of plafonds maken, elevaties op muren leggen, gaten smeden.

De metselaar kan ook sloopwerken beheren en uitvoeren. De metselaar voert zijn werk meestal overdag uit en het komt zelden voor dat metselaars in ploegendienst worden ingehuurd. Iemand die van plan is dit werk te doen, moet wennen aan frequente ploegendiensten (het hangt af van de plaats van de nieuwbouw). Een metselaar werkt op een bouwplaats of aan de reparatie van gebouwen. Hij moet zijn taken vaak uitvoeren bij slecht weer en op grote hoogte, zodat hij geen last heeft van hoogtevrees. De metselaars vormen gewoonlijk teams waarin iedereen de hun toegewezen taken heeft.

De metselaars zijn een van de meest gezochte specialistische groepen in België. We werken met beproefde mensen op lange termijn, waardoor het beheer van het beschikbare menselijk kapitaal wordt gemaximaliseerd.

Wij stellen alles in het werk om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Onze contractors zijn mensen met veel ervaring en kennen meestal een van de drie vreemde talen: Nederlands, Engels of Duits.

Euworkpower is een internationaal bedrijf dat projecten uitvoert in de hele Europese Unie, voornamelijk in België, Duitsland en Polen.

Bent u geïnteresseerd in samenwerking? Bent u op zoek naar ervaren onderaannemer metselaar? Bel ons!

Contactinformatie

Vrijblijvend vragen naar een offerte?
Telefoontje +32475347923
Wij staan voor u klaar!

Neem vrijblijvend contact: info@euworkpower.eu
Wij contacteren u binnen 24uur!

Openingstijden op het kantoor:
Maandag t/m Vrijdag 8:00 - 16:30

Euworkpower Sp. z o.o.
ul. Rymarska 2A
53-206 Wrocław
NIP: 894 313 89 63

Kamer van Koophandel
RSIN 864034842
SBI-CODE Uitzendbureau: 78202

Vanaf nu zult u nooit anders willen werken!

Onderaannemer bouw tags