image/svg+xml

Poolse lassers

+32 475 347 923

Al twaalf jaar lang leveren we uitgebreide lasdiensten in de hele Europese Unie. Goed gedaan laswerk betekent veiligheid en gebruiksgemak.
Het lassen wordt uitgevoerd op basis van voorschriften en normen die richtlijnen definiëren voor de lasser en de persoon die de kwaliteit van de las controleert. Wij hebben hooggekwalificeerde medewerkers in dienst, die zich in hun werk vooral laten leiden door precisie en nauwkeurigheid. Zij zijn de hoogste waarde van ons bedrijf, daarom zorgen wij voor hun voortdurende ontwikkeling, zodat hun werk steeds meer voordelen oplevert voor onze klanten.

Wij leveren diensten in:

  • productiegebouwen
  • opslaggebouwen
  • dienstgebouwen
  • een- en meergezinswoningen

MAG-lassen

Een van onze specialiteiten is het lassen van constructiestaal, zuurbestendig staal en aluminium. De MAG-methode maakt gebruik van booglassen met een verbruikselektrode in de afscherming van gassen of hun mengsels. Moderne toepassingen garanderen de juiste kwaliteit van de lassen.

TIG-lassen

TIG-lassen wordt uitgevoerd in een argonschild met inert gas. Deze methode kan op alle plaatsen worden toegepast en de juistheid van de uitvoering is een garantie voor de bestendigheid tegen mechanische schade. TIG-lassen is een van de basisprocessen voor de vervaardiging van structuren, vooral van hooggelegeerd staal, speciaal staal, nikkellegeringen, aluminium, magnesium, titanium en andere reactieve en hittebestendige metalen en legeringen, in een breed scala van gezamenlijke diktes van tienden van een millimeter tot zelfs enkele honderden millimeters. Bovengenoemde materialen worden gebruikt voor de vervaardiging van structuren en producten in de chemische, lucht- en ruimtevaartindustrie, de energiesector, de voedingsindustrie, de bewapeningsindustrie en de automobielindustrie.

Wij zorgen voor een professionele aanpak van de taak, technisch advies en handige betalingsvoorwaarden.

Wij stellen alles in het werk om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Onze contractors zijn mensen met veel ervaring en kennen meestal een van de drie vreemde talen: Nederlands, Engels of Duits.

Euworkpower is een internationaal bedrijf dat projecten uitvoert in de hele Europese Unie, voornamelijk in België, Duitsland en Polen.

Bent u geïnteresseerd in samenwerking? Bent u op zoek naar ervaren Poolse lassers? Bel ons!

Contactinformatie

Vrijblijvend vragen naar een offerte?
Telefoontje +32475347923
Wij staan voor u klaar!

Neem vrijblijvend contact: info@euworkpower.eu
Wij contacteren u binnen 24uur!

Openingstijden op het kantoor:
Maandag t/m Vrijdag 8:00 - 16:30

Euworkpower Sp. z o.o.
ul. Rymarska 2A
53-206 Wrocław
NIP: 894 313 89 63

Kamer van Koophandel
RSIN 864034842
SBI-CODE Uitzendbureau: 78202

Vanaf nu zult u nooit anders willen werken!

Onderaannemer bouw tags